5 feil når du dekorerer hundens soveområde

 1. Du velger feil størrelse
  Feil størrelse på hundeseng kan være feil på mange måter. En overdimensjonert hundeseng kan føles klønete hvis hunden ikke fyller den. For liten hundeseng vil forhindre at den blir brukt av hunden. For å få riktig størrelse for hunden din, må du måle veien på gulvet der sengen skal stå. På denne måten kan du lettere visualisere hvor stor den er og om den passer til hunden din.

 2. Du tenker ikke på behovet
  Hvilken seng trenger hunden din? Høye kanter, lave eller ingen i det hele tatt? Tykk madrass? Fluffy seng eller med minne skum fylling?

 3. Ikke stirre blindt på designet, men tenk også på innsiden.
  Hvordan sengen er bygget fra innsiden kan gjøre en stor forskjell på sikt. "Billigere" fylling og stoff gjør at mange senger blir flate og kjedelige raskt. Sengen blir da en kjedelig interiørdetalj i rommet og oppfyller heller ikke sin funksjon av å gi avslappende søvn til hunden.

 4. Du glemmer kvaliteten og levetiden
  Kjøp en hundeseng som passer inn i hjemmet, men også en av bedre kvalitet. Nettopp fordi det lønner seg lenger og gir en hundeseng som har lang holdbarhet, både av hensyn til interiøret, men kanskje mest av alt for hunden. Slitasjeprinsippet er heller ikke bra for miljøet vårt der vi må redusere forbruket. Invester i kvalitetsprodukter selv når du kjøper en hundeseng! Et tips er å slå ut prisen per natt i flere år, og du vil se hva den faktiske kostnaden vil være.

 5. Tenk på helheten - farge, form og materiale
  Skal hundesengen være i en grunnfarge eller en aksentfarge, avhenger nøyaktig av hvordan du vil dekorere rommet. Mange velger en grunnfarge som gråtoner, og så legger du til et teppe eller pute som en aksentfarge i sengen. Husk å matche sengen i toner og materialer med andre detaljer i rommet, slik at den blir en balansert helhet. Formen skal også harmonere med resten av rommet - rund, oval, firkantet eller rektangulær. Bryt av med en form som forresten ikke er i rommet, eller bruk samme form for en mer nøytral følelse.

 6. Det er feilplassert
  Hvordan hundesengen er plassert kan være avgjørende for følelsen i rommet, men også om hunden vil sove der eller ikke. Med en dårlig plassert seng havner rommet i ubalanse, noe som gjør det vanskelig å skape et avslappende miljø for både mennesker og dyr. Prøv å plassere sengen med en vegg i bakkant, det gir hunden et tryggere miljø og gir dem et godt utsyn over rommet. Legg gjerne sengen nær der du sitter og er, hunder er flokkdyr og vil være tett.

Ta en titt på hundesengene våre som er stilige, holdbare og utrolig komfortable!