5 tips - hvordan dekorere hundens spisestue

 1. Underlegg er både fine og praktiske
  En pute ser fin ut på gulvet fordi den rammer inn hundens matskåler. Det er også praktisk fordi det beskytter gulvet mot søl og flekker og hjelper bollene til å stå godt på gulvet. Bruk et underlag som er lett å tørke av eller som kan vaskes i vaskemaskinen. Hvis du har runde matskåler, bør du ha en rektangulær eller firkantet bunn for å skape balanse og harmoni.

  2. Merk av spisestuen
  Siden spisestuen er på gulvnivå, bør den helst dekoreres slik at den er godt synlig når vi står og går. Boller av tyngre materiale eller en matbar markerer spisestuen best og ser vanligvis bedre ut fra et interiørdesign. Når det gjelder farge, bør du velge en farge som står i kontrast til gulvet, eller ha en base som er i en kontrastfarge og deretter velge boller som er ton-i-tone med gulvet.

  Robuste boller
  Skåler som er laget av gode materialer er ofte tunge og står godt på gulvet. For den matglade hunden er den ekstra god fordi matskålen forblir på samme sted.

  Skåler som er enkle å holde rene
  Mat- og vannskåler til hunden bør være laget av materialer som er enkle å holde rene. Bakterier og smuss samler seg lett etter hundens mat og bør vaskes ofte. Derfor er boller som tåler oppvaskmaskin å foretrekke.

  6. Spisestue mot en vegg
  Hunder trenger mat akkurat som oss mennesker. Dekorer derfor spisestuen mot en vegg for å gi en skjermet atmosfære.