Shiro&Malou Family

Möt vår familj och våra vänner. Bli inspirerad och få tips.

Inred för hunden med Mirelle Stoor

Mirelle Stoor, eller kanske mer känd under instagram-namnet @designbymirelle, är inredaren som vill få oss att må bra. Med sin värme och äkthet har hon ett stort engagemang hos sina följare. Mirelle älskar att inspirera och gör det utan fasad och med sin egen stil. 
– Inredning har alltid legat mig varmt om hjärtat, men valet att göra det till yrke kom med sociala medier. Jag började blogga om inredning och insåg att jag ville lära mig mer, jag pluggade då inredning och senare även Feng Shui, och på den vägen är det. Det är fantastiskt att kunna skapa miljöer som faktiskt får oss att må bra. Det känns som att jag funnit mitt kall i livet, att skapa vackra miljöer som får oss att må bra!

Mirelle bor tillsammans med sin sambo Mattias och hunden Olof i Strömsholm.
– Olof, eller Olsson som vi kallar honom är 3 år och en Pomeranian – en riktig liten buse. Han älskar att sno saker som han sedan springer omkring och skyddar. Anledningen att det blev just en spets är nog för att min mamma har en mittelspitz som är storleken större än pomeranian, och att jag helt fallit för deras underbara sätt. Jag älskar hur det känns som att dom förstår en, är väldigt smarta och lär sig snabbt.

olsson inred för hunden

 

Kan man inreda hundsängen på något sätt för att få den ännu mer som en inredningsdetalj? 

Jag tycker om att ha flera sängar till Olsson. Många är rädda för att ha en säng i vardagsrummet, men när det är en snygg säng så gillar jag att den får synas. Det blir en inredningsdetalj!
Följ gärna upp färgen i soffan med en hundsäng i samma skala. En annan sak jag tycker är roligt är att lägga i några små kuddar i samma stil som jag själv har i soffan i Olssons säng. Det är alltid en populär detalj för allt från middagsgäster till tidningsbesök!

Hur ska man tänka färgmässigt när man väljer hundsäng? 

Jag väljer antingen en hundsäng i någon av de kulörer jag har själv på mina större möbler i rummet. Det ger en fin helhet i rummet. Alternativt går jag på accentfärgen i rummet, det skapar också en fin helhet.
Annars går jag mycket efter vilket rum man ska placera sängen i, om hundsängen ska stå i ett sovrum väljer jag en säng i den kallare färgskalan, (grå, blå, rosa, grön, beige) som är lugnande både för oss människor och djur, om däremot sängen ska stå i ett aktivt rum som ett vardagsrum kan man med fördel välja en i de mer aktiva färgerna som rött och gult.

mirellej'

 

Vad är viktigt för dig när du väljer hundsäng för hemmet? 

Eftersom jag jobbar med inredning är det viktigt för mig att hitta en säng som passar fint in i hemmet. Samtidigt vill jag inte tumma på kvalitet, komfort eller hållbarheten på produkten. Jag har aldrig lyckats få honom att sova i någon hundsäng innan, men sen vi skaffade sängar från Shiro&malou sover han där varje natt.

Var ska man helst placera hundsängen? 

Jag rekommenderar alltid att placera hundsängar på en trygg plats mot ett hörn. Hundar är precis som oss när vi ska välja plats till sängen, gärna uppsikt framför, men en skyddande vägg bakom eller på sidorna om sängen. Eftersom jag jobbar med Feng Shui ser jag alltid till att inte ställa sängen i ett currykryss.

 

Olsson

Marielles favoriter hos Shiro&Malou


unik och stilren hundkorg


Köp här

elefant leksak i läder

Köp här


hundkorg med mjuk kant


Köp här