Om oss

 

Velger din hund sofaen eller sengen om den kan? Det gjorde våres hunder også. Derfor bestemte vi oss for å designe en hundeseng som enkelt passet inn i hjemmets øvrige stil, men som også skulle være hundens førstevalg!

Design er veldig viktig i alt vi foretar oss, men det skal ikke gå på bekostning av de praktiske behov enhver hundeeier har. Som for eksempel at kvaliteten må være super, materialene må være slitesterke og tåle bruk og produktene må være enkle å rengjøre. Alle våre hundesenger er håndsydde i ekte møbelstoff, ikke bare på grunn av den ekstra gode kvaliteten, men fordi hundeproduktene også skal stå i stil med resten av hjemmet. Det hele startet med hundesenger, men i dag designer vi stilrene og høykvalitets hundeprodukter i flere kategorier.

Vi tenker på miljø så langt det er mulig, bærekraft og holdbarhet er viktig for oss. Det innebærer blant annet at hundesengenes fyll er fremstilt av resirkulerte panteflasker og polyester og produseres i Europa. De fleste lekene er øko-vennlig og laget i materiale lær og jute. Disse lekene er laget av produksjonsrester som normalt sett ville blitt kastet. Vi prøver å tenke smart når vi sender ut varer slik at vi sparer miljøet mest mulig.

Vi håper du liker hva vi gjør og hva vi står for.

Mats &Ida
Team Shiro & Malou