Om oss

Har du også lagt merke til at hunden liker å sove i sengen eller sofaen? Vi har. Derfor bestemte vi oss for å produsere en hundeseng som har samme elskelige DNA som resten av hjemmet. Både når det gjelder design og komfort.

Design er veldig viktig i alt vi gjør , men vi kjenner også de praktiske behovene til hundeeiere. Hvor viktig det er med holdbare materialer av høy kvalitet og produkter som er enkle å vaske. Alle hundesengene våre er håndsydde i møbelstoffer, ikke bare for kvaliteten, men også for å skape en helhet med andre møbler. Det startet med hundesenger, men i dag designer vi stilige hundeprodukter av høy kvalitet i flere kategorier.

Vi tenker grønt så lenge som mulig - bærekraft er viktig for oss. Dette betyr blant annet at innholdet i sengene er produsert av resirkulerte PET-flasker, resirkulert polyester og produksjonen foregår bare i Europa. De fleste av lekene våre er miljøvennlige og laget av naturlige materialer som lær, semsket skinn og jute. Disse lekene er laget av restrester som ellers ville blitt kastet. Vi sender også sengene våre umontert for å spare miljøet.

Håper du liker det vi gjør.

Mats & Ida
Team Shiro & Malou