Personvernregler

Hvordan behandler vi din personlige informasjon?

Når du handler fra en nettbutikk, vår eller noen andre, legger du igjen informasjon om deg selv. Hvor du bor, hvilken e-postadresse du har og hva du handler etter. Noen av kundene våre lurer på hva vi gjør med informasjonen og her beskriver vi litt mer formelt hvordan vi jobber med informasjon.

Grunnlaget for alt vi gjør er å behandle kundene våre slik vi selv ønsker å bli behandlet, alltid. Dette gjelder også når det gjelder informasjon.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler inn så lite informasjon som mulig. Vi må vite hvor du bor for å kunne sende varene hjem til deg. Hvis du bestiller for jobben din eller sommerplassen, trenger vi ikke engang å vite hvor du bor.
Hvis du vil bestille mot en faktura, kan partneren vår, Klarna ha personnummeret ditt. Først da kan du få varene dine sendt hjem mot faktura.
Når du betaler med kort, må du oppgi kredittkortnummeret ditt. Det går via en sikker server via vår betalingspartner
Så selvfølgelig må vi vite hvilke produkter du bestiller, og vi trenger e-postadressen din for å kunne kontakte deg med leveringsvarsel, endret informasjon osv.

Hvordan bruker vi denne informasjonen?

Vi bruker informasjonen til å behandle bestillingen din. Vi bruker e-postadressen din for å kunne sende informasjon til deg. Hvis du ikke ønsker informasjon fra oss, kan du enkelt avbryte et ytterligere informasjonsbrev via en lenke i informasjons-e-posten og vil aldri bli kontaktet av oss igjen.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler. Vi gjør dette for å kunne lagre varene dine i handlekurven.
Vi bruker også Googles tjeneste "Google Analytics" og "AdRoll Remarkting". Disse tjenestene bruker også informasjonskapsler. Her kan du lese mer om hva det betyr for deg .

Informasjon til andre aktører

Vi gir aldri informasjonen din til noen andre. Unntak gjøres hvis vi av en eller annen grunn er tvunget av loven.

Slett informasjonen din fra databasen vår

Den eneste informasjonen vi beholder er e-postadressen din. Den resterende informasjonen lagres bare som grunnlag for den økonomiske transaksjonen.
Hvis du ikke vil at vi skal ha e-postadressen din i databasen vår for informasjonsbrev, kan du sende oss en e-post, så sletter vi den.