Hvordan behandler vi din personlige informasjon?

Når du handler fra en nettbutikk, vår eller noen andre, gir du bort informasjon om deg selv. Hvor du bor, hvilken e-postadresse du har og hva du handler etter. Noen av kundene våre lurer på hva vi gjør med informasjonen, og her beskriver vi litt mer formelt hvordan vi jobber med informasjon.
Grunnlaget for alt vi gjør er å behandle kundene våre slik vi selv ønsker å bli behandlet, alltid. Dette gjelder også når det gjelder informasjon.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler inn så lite informasjon som mulig. Vi må vite hvor du bor for å kunne sende varene til deg. Hvis du bestiller til din jobb eller sommerplass, trenger vi ikke en gang å vite hvor du bor.
Hvis du vil bestille mot en faktura, må vår partner, Klarna, ha personnummer. Først da kan du få varene sendt hjem på faktura.
Når du betaler med kort, må du oppgi kredittkortnummeret ditt. Den går gjennom en sikker server gjennom vår betalingspartner
Da må vi selvfølgelig vite hvilke produkter du bestiller, og vi trenger din e-postadresse for å kunne kontakte deg med varsel, endret informasjon osv.

Hvordan bruker vi denne informasjonen?

Vi bruker informasjonen for å sende bestillingen din. Vi bruker e-postadressen din for å sende deg informasjon. Vil ikke
informasjon fra oss kan du enkelt avbestille et ytterligere informasjonsbrev via en e-post om lenkeinformasjon og vil aldri bli kontaktet av oss igjen.
Vi bruker også din e-postadresse for å sende ut e-post der vi spør deg om du ønsker å legge igjen en anmeldelse av produktene våre.

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler. Vi gjør dette for å kunne lagre varene dine i handlekurven. Vi bruker også Googles tjeneste “Google Analytics” og “AdRoll Remarketing”. Disse tjenestene bruker også informasjonskapsler. Her kan du lese mer om hva det betyr for deg.

Informasjon til andre

Vi røper aldri informasjonen din til noen. Unntak gjøres hvis vi av en eller annen grunn blir tvunget av loven.

Slett informasjonen fra databasen vår

Den eneste informasjonen vi har, er e-postadressen din. Den gjenværende informasjonen lagres bare som grunnlag for den økonomiske transaksjonen.
Hvis du ikke vil at vi skal ha e-postadressen din i databasen vår for informasjonsbrev, kan du sende oss en e-post så fjerner vi den.